Kliniken

En ledande klinik inom plastikkirurgi

Esteworld är en ledande och etablerad klinik inom plastikkirurgi och andra skönhetsbehandlingar. Vår klinik ligger i Turkiet, närmare bestämt i Istanbul, där vi kan erbjuda den senaste teknologin och kunskapen i en toppmodern atmosfär.

Under ledning av Turkiets och Europas bästa plastikkirurger kan vi leverera plastikkirurgi av högsta möjliga kvalitet och precision. Här arbetar plastikkirurger i världsklass, hudvårdsexperter och specialister på hårtransplantationer hårt med att ge våra patienter ett så bra resultat som möjligt.

Hälsogruppen Esteworld klinik

Erfarna och välutbildade plastikkirurger

Samtliga plastikkirurger som arbetar vid vår klinik är erfarna och välutbildade och har dessutom genomgått omfattande vidareutbildningar. Detta för att få kontinuerlig uppdatering om ny vetenskap och nya metoder inom plastikkirurgi. För att riktigt hålla oss ajour med utvecklingen deltar vi dessutom i både nationella och internationella kongresser och konferenser. Vi strävar alltid efter att vara i första ledet och besitta de senaste kunskaperna. Allt för att vi ska kunna förse våra patienter med ett flertal olika metoder och alternativ för att kunna uppnå bästa möjliga resultat.

Professionellt bemötande till alla patienter

Vi erbjuder hög tillgänglighet och ett ger alla patienter ett professionellt personligt bemötande. Mötet mellan människor lägger alltid grunden för ett bra vårdresultat. Därför satsar vi på en skicklig personalgrupp med lång erfarenhet och utomordentliga kliniska meriter samt god social kompetens.

Kliniken har en ljus, fräsch och luftig design med en inredning som är anpassad för att du ska trivas. När du kommer till oss ska du kunna känna lugn inför din behandling, oavsett om det handlar om ett större eller mindre ingrepp.

Trygg och säker miljö

Vi har ett flertal fullt utrustade, toppmoderna och fräscha operationssalar samt en fräsch, trivsam och bekväm avdelning för uppvakning med möjligheter till övernattning. Hos oss kan hitta tillbaka till din kropp i en trygg och trivsam miljö.

 

Toppmoderna trivsamma lokaler där du kan känna dig trygg